ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ανδρουλάκης σε προεκλογική ... παράκρουση


Σε αναίσχυντη «κρίση» με προεκλογική δυσωδία έχει περιέλθει η Βουλή των Ελλήνων - ή δικαιότερα ελληνόφωνων γιατί ΤΙΠΟΤΑ ελληνικό δεν υπάρχει μέσα τους πέρα από την φωνή – προβάλλοντας το «Όραμα των πολιτικών αρχηγών» στο περιοδικό ονόματι «Βουλή επί του … περιστυλίου». Το πώς όλοι όσοι αποδεδειγμένα έχουν καπηλευτεί την πατρίδα μας εξακολουθούν και πλάθουν…όραμα είναι μια άλλη πικρή ιστορία καθώς πρόκειται για το δέλεαρ που δήθεν και τάχαμου θα οδηγήσει τους πολίτες να τους ΞΑΝΑ ψηφίσουν. Το σαραβαλιασμένο όραμα που προβάλλουν τα πιόνια των ξένων κέντρων εξουσίας θεωρητικά μπορεί να θεωρηθεί ως ένας εξιδανικευμένος στόχος στον οποίο επικεντρώνονται οι ελπίδες ή αποβλέπουν οι ενέργειες ενός ατόμου ή ενός συνόλου. Πρακτικά, όμως, έχοντας βιώσει τις ολέθριες ενέργειες του κοντινού και μακρινού παρελθόντος γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια μεθοδευμένη πρακτική εξόντωσης των Ελλήνων παρφουμαρισμένη και στολισμένη για να ... καταπίνεται ευκολότερα. Τι, όχι;;;

Ένας από τους βασικούς συμμετέχοντες αυτού του ανεπανάληπτου «οραματικού» θιάσου είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. Φαίνεται ότι πρόκειται για ένα παιδί του «κομματικού σωλήνα», αφού μετά την εφηβεία του τον έχουν μονοπωλήσει οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ και από ό,τι έχει έρθει στο φως, την δεκαετία του 1990 ανήκε στους «εκσυγχρονιστές» του Κώστα Σημίτη, αλλά και στα «βαριά χαρτιά της νέας γενιάς» του Βαγγέλη Βενιζέλου. Εύκολα καταλαβαίνουμε, λοιπόν, (εάν θέλουμε) πόσο βαθιά αγκιστρωμένος, καθηλωμένος και υποταγμένος είναι στις διεφθαρμένες «ρίζες» του εν λόγω κόμματος που δεν αφήνουν κανένα δημιούργημα τους να κινηθεί πέραν των δικών τους σκοτεινών εντολών. Άρα τι αλλάζει πραγματικά σε ένα απόκομμα όταν αλλάζει ένα πρόσωπο; Ένα ΤΙΠΟΤΑ. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως οι νόμοι που καθορίζουν την ζωή μας με καταστροφικές συνέπειες σε όλες τις πτυχές τις κοινωνίας μας ψηφίζονται από όλα τα κόμματα. Το σώμα της βουλής είναι αυτό που αποφασίζει και όχι μόνο το κυβερνόν κόμμα που συνήθως είναι αυτό που πυροβολείται για να απαλλαγούν όλοι οι άλλοι από τις ευθύνες που τους αναλογούν. Όσα έχουμε περάσει δεν μας επιτρέπουν να γινόμαστε μέρος αυτού του κακοφτιαγμένου παιχνιδιού.

Το τιποτένιο οραματικό μπαλόνι του κ. Ανδρουλάκη, ξεκινάει να φουσκώνει με την υποτιθέμενη στήριξη του Ε.Σ.Υ. που έχει αποδεκατιστεί, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της ελληνικής παραγωγής συμπεριλαμβανομένης της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής. Ναι, αυτής της παραγωγής που καταστρέφουν καθημερινά και αποδεκατίζουν τους παραγωγούς με άνομους νόμους. Συνεχίζει το φούσκωμα με επίκεντρο την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας, την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και τις ενεργειακές κοινότητες που πρέπει να υπάρξουν στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. Να σημειώσουμε δε και για την δέσμευση (ναι έχουν το θράσος ακόμα να δεσμεύονται χωρίς φυσικά καμία πολιτική ευθύνη) ότι μέχρι το 2050 οι ρύποι θα είναι μηδενικοί. Πώς θα γίνει αυτό με την καταστροφή των δασών που ετησίως καίνε εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα; Να το παραβλέψουμε … Θα επιδοτηθούν, λέει, τα φωτοβολταϊκά και θα φτιαχτούν νέα δίκτυα για την ενεργειακή σύνδεση με την υπόλοιπη Ευρώπη. Μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Ανδρουλάκης εισηγήθηκε  για ένα νέο ταμείο Ευρωπαϊκής κυριαρχίας που θα υποστηρίζει την παραγωγική βάση και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Με όλα αυτά θα υπάρξουν δήθεν κίνητρα για ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ επενδυτές (που τους είδε??) και θα προωθηθεί η καινοτομία (μάλλον εννοεί κΕνοτομία). Φούσκωσε φούσκωσε αλλά …. ΕΣΚΑΣΕ με αποκορύφωμα τους πόρους από τους οποίους μπορούν να γίνουν όλες οι παραπάνω …. αερολογίες. Και φυσικά από που αλλού; Από το Ευρωπαϊκό Ταμείο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας και συγκεκριμένα 32 δισεκατομμύρια ευρώ επιδοτήσεων και δανείων.

Αυτό δηλαδή που είχε αποκαλύψει ο Αρτέμης Σώρρας χρόνια πριν, για τον άφθονο πλούτο που υπάρχει στα Ελληνικά Κληρονομικά Ταμεία Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα σε ειδικούς λογαριασμούς στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility). Ο  απώτερος σκοπός του Αρτέμη Σώρρα και της «Ελλήνων Συνέλευσις» ήταν να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Με αποδεδειγμένο πλούτο, λοιπόν και όχι με πολιτικοφτιαγμένες φαμφάρες.

Ο Αρτέμης Σώρρας ήρθε για να επαναπροσδιορίσει την πολιτική σκηνή της χώρας θυμίζοντας σε όλους ότι ΜΟΝΟ ο πολίτης μπορεί να παράξει πραγματική πολιτική και όχι τα ετοιμοπαράδοτα ρομποτάκια όντας κουρδισμένα στις συχνότητες του ανθελληνισμού και της δολιότητας. Και αυτό γίνεται ορατό από τον πρωταρχικό στόχο μετά την διακυβέρνηση της χώρας από το όχημα των Ελλήνων που είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ στα ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ. Σε κάθε σπιθαμή του κράτους μας. Γιατί κανένας άλλος δεν τολμάει να αναφέρει αυτήν την λέξη; Γιατί πολύ απλά είναι ένα συστατικό της σούπας του καθεστώτος.

Η ελληνική παραγωγή ανθίζει με την Ελλήνων Συνέλευσις και συγκεκριμένα  με πρόγραμμα ώστε το 60% της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Η βιομηχανία δομείται πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών. Στηρίζεται και στις πρώτες ύλες που βρίσκονται στην Ελληνική γη και δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών. Η Ελλήνων Πολιτεία δίνει μεγάλη σημασία και στον βιοτεχνικό κλάδο, καθώς τα χειροποίητα παραδοσιακά είναι μέσα στην διαχρονική έκφραση τέχνης του γένους μας. Ο τουρισμός θα μεσουρανήσει με τεράστιες υποδομές για όποιον επιθυμεί να επισκεφθεί τη χώρα μας αλλά με δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος και την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας.

Φυσικά η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών με όσα κεφάλαια και αν είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή της. Όσον αφορά την ενέργεια Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

Δεν μιλάμε δηλαδή για κάτι άλλο πέραν από αυτό που δικαιωματικά αξίζει στο ελληνικό έθνος, να γίνει η έδρα του ένα εργοτάξιο πραγματικής αειφόρου ανάπτυξης με έναν και μοναδικό γνώμονα. Την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ και την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ της μοναδικής  δύναμης που κατέχει το κράτος μας. Έναν ολικό επαναπροσδιορισμό.  Όλα αυτά όμως έχουν έναν όρο. Την ΕΝΩΣΗ μας μακριά από ό,τι μας κρατά δέσμιους και διαιρεμένους τόσα χρόνια. Πόσο θα διαμελίζουμε τις ψήφους μας που τους δίνουν δύναμη; Πόσο θα τους χαρίζουμε την ΕΝΤΟΛΗ μας; Η εντολή είναι μια!!! Άκου σε την, δες την, νιώσε την. Και αυτή δεν έρχεται από ναρκισσιστικά ανθρωπάκια αλλά από τους προγόνους μας!!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ


Σύνταξη: Μαριάνα Συμεωνίδη

Πηγή: esykpda.blogspot.com/2023/04/proeklogikh-parakroysh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ