ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Τι είναι οι παράξενοι κωδικοί που ''βλέπει'' το Bluetooth σε δημόσιους χώρους??

 



Αναγνώστης της σελίδας Αθηνάπολις μας έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το παρακάτω βίντεο οπού δείχνει μέσα στο μετρό να ανιχνεύονται περίεργοι άγνωστοι κωδικοί, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν σχετίζονται ούτε με συσκευές ούτε με ακουστικά. Δεν υπάρχει δηλαδή η ένδειξη αριστερά του κωδικού αν ειναι συσκευή ή ακουστικά.
Δείτε το βίντεο-καταγραφή οθόνης:


 



Τί είναι ομως το Bluetooth? Διαβάζουμε στο site thinktech.gr:

Tο Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας που επιτρέπει σε ηλεκτρονικές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, εκτυπωτές, φωτογραφικές μηχανές, ηχεία να επικοινωνούν μεταξύ τους. Με λίγα λόγια το Bluetooth είναι ένα πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας που σκοπό έχει να “μιλήσουν” μεταξύ τους οι ηλεκτρονικές συσκευές.


Είναι πράγματι ένα παράξενο φαινόμενο, ίσως όχι ανεξήγητο...να ανιχνεύονται διάφοροι 12ψηφιοι κωδικοί που δεν είναι ούτε συσκευές ούτε ακουστικά...


Οι ΕΙΔΙΚΟΙ σίγουρα θα γνωρίζουν αλλά είναι και οι αρμόδιοι να απαντήσουν με τα ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία για αυτούς τους παράξενους κωδικούς που ανιχνεύει το bluetooth σε δημόσιους χώρους.

ΠΗΓΗ: athinapolis.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ